fredag 28 februari 2020

Recension: Huset vid havet

Titel: Huset vid havet
Författare: Sarah Morgan
Serie: Puffin Island #1
Förlag: Harlequin
Antal sidor: 330
Källa: BookBeat
Genre: Romance, Feelgood
Utgiven: 2016
Finns att köpa som e-bok: Adlibris | Bokus
Betyg: 5 av 5

Om boken: 

Vindpinad, isolerad och kargt vacker. Puffin Island är ett riktigt paradis. Men den lilla ön utanför Maines kust har också en förmåga att föra samman människor på de mest oväntade sätt. 

Emily Donovan har flytt till Puffin Island med sin systerdotter. Att ta hand om flickan kräver både lugn och sinnesnärvaro, något som Emily knappast har. Och det blir inte lättare när Ryan Cooper, ägaren till öns båtklubb, ständigt söker kontakt. Vad vill han egentligen?

Ryan kan bevara hemligheter. Och det är helt uppenbart att nykomlingen - med sin jagade blick och sitt beskyddande sätt mot den lilla flickan - döljer en hel del. Han bestämmer sig för att ta reda på vem hon är och varför hon gömmer sig på Puffin Island. Och kanske, bara kanske, kan öns alldeles speciella magi hjälpa honom lite på traven.

Kort om vad jag tyckte om boken:

Detta var en mysig bok som jag inte ville lägga undan och när jag kom till slutet kände jag bara att jag ville veta mer om karaktärernas liv och vad som skulle komma att hända här näst.

Språket är bra i boken och handlingen flyter på väldigt bra.

Gillar man mysiga böcker så är detta verkligen en bok för dig dock ska du inte läsa den om du inte gillar lite förutsägbara böcker eller om du är trött på feelgood böcker som innehåller kärlek och sex. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar