lördag 16 september 2017

Recension: När äventyret väntar

Titel: När äventyret väntar
Serie: Systrarna & kärleken #2
Författare: Sofia Fritzson
Förlag: HarperCollins Nordic 
Antal sidor: 209 (e-bok)
Källa: BookBeat
Genre: Feelgood, Romance
Utgiven: 2017
Finns att köpa: Adlibris|Bokus
Betyg: av 5

Om boken:

Två människor kan inte bli mer olika än Fanny Storm och Christopher Floros. Hon är rebellen som balanserar på lagens gräns och lever för sin motorcykel. Han är den ensamstående pappan som arbetar som revisor, alltid lika korrekt och perfekt.

När de möts av en slump är det ändå något som sprakar till och attraktionen är omedelbar. Snart inser de att dragningskraften mellan dem skulle kunna leda till djupare känslor. Men Fanny är säker på att relationer inte är något för henne. Ska hon våga släppa sin stolthet och rädsla och lita på en annan människa?

När äventyret väntar är andra delen i Systrarna & kärleken, en romanceserie om systerskap, familjehemligheter och kärlek.


Vad jag tyckte om boken:

Precis som med första delen kom jag till att älska denna bok och blev fast från första början.

Favoritkaraktären under bokens gång var Fanny Storm på grund av hennes personlighet och hennes resa man får följa hela tiden. 
Fanny Storm och Christopher Floros får man möta redan under första delen men inte samtidigt. 

Under bokens gång får vi fortfarande möta Melinda Storm, Fannys ena storasyster, och Anton Nylander som vi lär känna i första delen När drömmen slår in. Det är därför det är viktigt att ha läst den delen innan man påbörjar denna :)

Jag rekommenderar denna bok till alla som älskar romance och vill läsa mer svensk romance än bara utländsk romance :) 
Precis som med första boken så längtar jag även nu efter tredje delen i bokserien fast det lär dröja ett tag då denna delen släpptes igår, 15/9.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar