torsdag 27 oktober 2016

Recension: Vid ögonblickets slut

Titel: Vid ögonblickets slut
Serie: Stanna innan du går #2
Författare: Åsa Bonelli
Förlag: Ordberoende förlag
Antal sidor: 338
Källa: Recensionsexemplar från författaren i utbyte mot ärlig recension (tack så mycket Åsa!)
Genre: Feelgood, romance och chick lit
Utgiven: 2016
Finns att köpa: Adlibris|Bokus
Betyg: 5 av 5

Om boken:

Det finns vissa ögonblick i livet när allt stannar upp. Där befinner sig Malin i Åsa Bonellis nya roman. Vilka beslut kommer hon att ta och vilka vägar leder dessa till? 
Kärlek, en framgångsrik författarkarriär och hälsa. Ingenting saknas i Malins liv. 
Det har nu gått över ett år sedan den sommaren då allt ställdes på ända, och trots omvärldens kritiska blickar lever hon och Gustav nu lyckliga i hennes lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. De börjar fundera på att flytta ihop på riktigt och därmed också inte ge efter för näthatet de får utstå. Samtidigt blir Malin presenterad för en jämnårig man som säger sig ha beundrat henne länge på avstånd. Med hjälp av förläggaren Pelle, erbjuder han ett uppdrag hon har svårt att tacka nej till. Han tar med henne på en både inre och yttre resa och ger henne en avgörande lektion i vad som är viktigt i livet. Men trots hans karismatiska personlighet kan inte Malin skaka av sig känslan att han kommer med en dold agenda.
Ute på Möja fortsätter livet att leva sin stilla gång. Herman och Carmencita njuter av att inte längre behöva oroa sig för Malin som äntligen funnit lyckan. Ingen av dem kunde förutspå att allt skulle förändras på bråkdelen av en sekund.

Kort om vad jag tyckte om boken:

Äntligen har jag läst fortsättningen på Stanna innan du går och jag gillade den otroligt mycket.
Jag älskar blandningen på alla känslor som finns i boken och hur lätt det är att känna med i dem tack vare bra beskrivning/handling.

Boken speglar även hur skevt samhället kan vara när en kvinna inleder ett förhållande med en mycket yngre kille/man (i bokens fall skiljer det sig 20 år) men hade det varit en man som hade valt en yngre tjej/kvinna så är det ok utan att negativa kommentarer yttrar sig så ett plus till Åsa för att ha med detta :)

Hoppas på en fortsättning speciellt efter hur denna bok slutade.

Rekommenderar denna till alla som läst Stanna innan du går och gillar denna typ av böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar