onsdag 21 augusti 2013

Tävla om boken Lust

Cecilia, bloggaren bakom CissiGrip, har sin första tävling och jag är inte sen med att delta i den.

Priset du kan vinna är boken Lust av Åsa Schwarz som e-bok vilket passar mig perfekt då mina tre bokhyllor är fulla med böcker.Om boken:
Sara är en helt okänd författare, fram tills hon använder sin mormors gamla ritual. Egentligen tror hon inte på magi, men nu går hennes dröm i uppfyllelse. Boken blir en bestseller och hon blir värvad till ett storförlag. Stjärnförläggaren Anders tar henne under sina vingars skugga. Ja, mer än det. Inte förrän de har inlett förhållandet inser Sara att Anders redan är gift.
Trots återkommande löften, lämnar han inte sin fru. Sara blir allt mer bitter och när det känns som värst, skriver hon av sig ilskan i sitt nya manus. När mannens hus förintas i lågor inser Sara att det hon skriver blir verklighet. 


I romanen Lust blandas skräck och chick lit mitt på Stureplan i Stockholm. Vi får följa Saras utveckling till en internationellt erkänd författare. Men hennes framgångar har ett mycket högre pris än du någonsin kan föreställa dig. 

Om ni tycker boken verkar spännande och bra så är det bara till att titta in i detta inlägg annars kan ni ju bara hålla tummarna för att jag blir den lyckliga vinnaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar