söndag 14 juli 2013

Första temaläsning

Som många andra bloggare har jag bestämt mig för att köra på en temaläsning dels för att kunna hålla på vad jag ska läsa i Italien när vi är där i en vecka och för att det känns som något roligt.

Teman som är populära just nu verkar vara kärlek/romantiska böcker och böcker som blivit alternativt kommer inom kort på film.Jag valde att slå ihop dessa två populära teman så det blir kärleksböcker som har gjorts till filmer alternativt kommer inom kort på film.

Böckerna jag har valt än så länge är följande:Safe HavenA Walk to RememberDear JohnThe Lucky OneMessage in a BottleNights in RodantheP.S. I Love YouNever Let Me GoSom ni ser så är alla böcker utan två av författaren Nicholas Sparks och jag har tidigare bara läst två av hans böcker vilka är The Last Song och The Notebook.Om jag hinner klart med dessa böckerna kanske jag påbörjar Gossip Girl serien med tanke på att den är romantisk dock är det ju bara en tv-serie.

Kan ni komma på några andra böcker än dessa som ni tycker jag borde läsa så får ni gärna komma med kommentarer:)Kommer hålla på tills den siste augusti:)

2 kommentarer:

  1. sv: åh, jag ska nog läsa the last song snart, älskar ju filmen så boken borde vara minst lika bra.

    SvaraRadera
  2. sv: tror jag ska köpa ljudboken. Förstår bättre på engelska (när jag hör) än när jag läser engelska :). Vad jag sett så finns den inte på svenska än.

    SvaraRadera