måndag 8 april 2013

Snart släppsUnderbara helvete                                 Jamie McGuire

                           Tillsammans är de en katastrof. Ett underbart helvete.
             I Jamie McGuires bästsäljande roman får du ta del av en våldsamt intensiv 
                      kärlekshistoria som kommer att hålla dig klistrad vid boksidorna.

Abby har lämnat sitt mörka förflutna bakom sig, fast besluten att aldrig återvända. Tillsammans med sin bästa kompis America har hon flytt till Eastern University för att börja ett nytt liv. Hädanefter ska hon vara en duktig flicka. Men så möter hon Travis, killen som slåss för pengar på illegala slagsmålsklubbar och som alltid har ett koppel av tjejer efter sig.

Abby lovar sig själv att aldrig falla för Travis och istället inleder de en vänskap. En vänskap som med tiden fördjupas och intensifieras tills den har förvandlats till just det Abby med alla medel försökt undvika. 
Hon vet att de inte är bra för varandra, ändå kan hon inte hålla sig borta från honom. Deras relation blir snart alltmer kaotisk, destruktivt hänförande och fullkomligt underbar. Samtidigt smyger sig Abbys förflutna allt närmare och hotar att rämna hela deras värld.

Underbara helvete tillhör den nya och utmanande kategorin New Adult och filmrättigheterna har redan sålts till Warner Bros. Rättigheterna är sålda till 29 språkområden och i Sverige utsågs Underbara helvete till vårens mest efterlängtade roman i Vi Läsers stora omröstning.Jamie McGuire bor i Enid, Oklahoma med sina tre barn och sin man Jeff, en tvättäkta cowboy. Hon har utbildat sig vid Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma och Autry Technology Center och hon har en examen i radiografi, röntgenfotografering.


Jamie började med att självpublicera sina böcker i e-boksformat. Men när hennes fjärde bok, Underbara helvete, hade sålt i över 200 000 exemplar sveptes hon upp av Simon & Schuster-förlaget Atria. Nu har hon legat både på New York Times och USA Todays topplistor.


Jamie tycker om att åka skidor, och när hon inte skriver tillbringar hon sina dagar med att släppa in och ut sina fyra hundar.


En bok som jag verkligen är sugen på att läsa och tror att väldigt många av er där ute också är det.

Gå in och gilla bokens egen Facebook sida och samtidigt kan ni ju gå in och gilla förlagets sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar