måndag 18 februari 2013

Recension - Awry
 Genre: Urban Fantasy, Paranormal Romance och Young Adult. 


Publicerad: 12 juni 2012

Sidor:  514Förlag: Firefall PublishingHemsidor: Chelsea Fine |

                Awry på GoodreadsMin kopia: KindleBetyg: 5+ av 5 möjliga
Köp den här:


@ Amazon @ Amazon Kindle Edition


Om boken:


 Sometimes love is meant to be. But sometimes...love is the death of you....
Seventeen-year-old Scarlet has just died. Only, dying isn't unusual for a girl under a centuries old curse that left her semi-immortal. 

This time, though, she comes back to her current life instead of awaking in a new one, and she realizes the curse is changing. Together with the immortal Archer brothers, Scarlet must piece together her life and try to break the curse before her impending death comes again.


 (Goodreads)


 Mina åsikter:


Detta är andra delen i triologin Archers of Avalon av Chelsea Fine och precis som första delen så gillade jag denna väldigt mycket.


Att äntligen få läsa den spännande fortsättning gjorde boken bättre och den levde upp till mina förväntningar på den om inte mer. Läsa om kärleken för Scarlet mellan Archer bröderna och få följa med på deras jakt efter att försöka bota Scarlet så att hon inte kommer dö ännu en gång var spännande och under tiden jag läste den försökte jag se händelseförloppen framför mig vilket gick i mellan åt. 


Jag skulle vilja rekommendera denna boken till de som gillar att läsa böcker som The Hunger Games då jag tror att ni skulle gilla denna serien väldigt mycket. Dock har jag inte läst böckerna i The Hunger Games men sett filmen och utifrån den rekommenderar jag denna bokserien. Om du inte är ett fan av The Hunger Games böckerna så tycker jag att ni ändå ska ge denna bokserien en chans speciellt om ni älskar böcker i genren Fantasy, Paranormal Romance och Young Adult :) 


Boktrailer:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar