fredag 28 februari 2020

Recension: I din famn

Titel: I din famn
Författare: Sarah Morgan
Serie: Puffin Island #2
Förlag: Harlequin
Antal sidor: 336
Källa: BookBeat
Genre: Romance, Feelgood
Utgiven: 2016
Finns att köpa som e-bok: Adlibris | Bokus
Betyg: 5 av 5

Om boken:

Brittany Forrest har alltid drömt om äventyr, och vid arton års ålder hittar hon det i värstingen Zachary Flynn. De inleder en stormig romans, men kärlekssagan får ett dramatiskt slut efter bara några dagar. Brittany bestämmer sig då för att för all framtid stryka honom ur minnet.

Zach vet att han svek Brittany, och att söka upp henne igen tio år senare kanske inte är så smart. Den våghalsige piloten har aldrig känt sig värdig henne, och ändå kan han inte hålla sig borta. Och mycket riktigt rör mötet upp en massa känslor.

Men medan de heta dagarna övergår i ljumma, stjärnklara nätter upptäcker Brittany och Zach att attraktionen mellan dem är starkare än någonsin. Kan de bortse från det förflutna och våga ge kärleken en andra chans?

Kort om vad jag tyckte om boken:

Om jag tyckte första delen var riktigt bra och mysig så är det inget uppemot vad jag känner om denna delen. Denna bok var väldigt bra och nog min favorit än så länge vilket kanske beror på att karaktärerna här har ett förflutet tillsammans när de var yngre och att Zach var en värsting tidigare. Det är något med hans förflutna som gör att han är en karaktär som jag fastnat mycket för.

Något som är trevligt med boken är att vi får möta föregående karaktärer och karaktärer som tredje och sista delen handlar om då de kvinnliga karaktärerna är bästa vänner och karaktärerna Brittany och Zach är vän med karaktären Ryan som första delen handlar om. 

Jag rekommenderar verkligen denna bok och ser nu fram emot att få fortsätta läsa den tredje och sista delen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar