söndag 27 augusti 2017

Recension: När drömmen slår in

Titel: När drömmen slår in
Serie: Systrarna & kärleken #1
Författare: Sofia Fritzson
Förlag: HarperCollins Nordic 
Antal sidor: 217 (e-bok)
Källa: BookBeat
Genre: Feelgood, Romance
Utgiven: 2016
Finns att köpa: Adlibris|Bokus
Betyg: av 5

Om boken:

När Melinda Storm får ta över familjens släktgård kommer hon ett steg närmare sin dröm. Här, i den saltstänkta sommaridyllen Falkenberg, ska hon starta ett eget bed and breakfast. Planerna ger Melinda annat att tänka på än den katastrof som splittrat hennes familj. Här ska hon skapa något som består, som inte kommer lämna henne. Om hon bara får det där banklånet.

Skådespelaren Anton Nylander är Sveriges mesta playboy och skvallerpressens älskling. Men i själva verket är han trött på både sin karriär och på den ständiga uppmärksamheten. Varför kan han inte bara få bli behandlad som en vanlig människa? När han möter Melinda förväntar han sig ändå att hon ska lyda hans minsta vink, som kvinnor brukar göra. Men hon känner inte ens igen honom. Och det är då han får sin briljanta idé ...

Frågan är om alla människor kan hitta lyckan, hur sårade de än har blivit - och om drömmar faktiskt kan slå in?

När drömmen slår in är första delen i Systrarna & kärleken, en romanceserie om systerskap, familjehemligheter och kärlek.


Vad jag tyckte om boken:

Detta var en helt fantastiskt bok som jag fullkomligt älskade från början till slutet. Handlingen var riktigt bra och likaså språket.

Favoritkaraktären under bokens gång var Melinda Storm på grund av hennes personlighet då hon känns väldigt äkta (typ som att hon faktiskt finns på riktigt någonstans). Självklart gillade jag även den manliga huvudkaratären, Anton Nylander, speciellt hans personliga utveckling genom romanens gång.

När drömmen slår in var en riktigt mysig feelgood romance bok och lätt en av de bästa romance böcker jag tidigare har läst. Nästa del i serien heter När äventyret väntar och kommer i mitten av september (längtar så mycket efter att få läsa den).

Jag rekommenderar denna bok till alla som älskar Simona Ahrnstedts bokserie En enda natt och genren romance för ni kommer verkligen inte att bli besvikna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar