lördag 22 juli 2017

Recension: Klimax

Titel: Klimax
Serie: Sex nyanser av kärlek #3
Författare: Susanne Ahlenius
Förlag: Hoi Audio
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Längd: 44 min
Källa: BookBeat
Genre: Skönlitteratur, novell, 18+
Utgiven: 2017
Finns att köpa (ljudbok): Adlibris| Bokus
Betyg: 5 av 5

Om boken:

Klimax är tredje delen i en serie sex erotiska relationsnoveller där vi får följa sex väninnor som alla har problem med kärleken. På ett eller annat sätt.

En oskyldig chatt-flirt leder till ett möte på ett hotell. Det enda de har är en helg tillsammans där de lever ut sina drömmar och fantasier. Sedan måste Camilla och Adam skiljas åt. Det var så det var bestämt.

Men kommer de kunna hålla sig till överenskommelsen?

Kort om vad jag tyckte om novellen:

Detta är den novellen som innehåller mest erotik och ett "grovt" språk av de tre första novellerna som kommit ut. Trots att den innehåller mycket erotik så är det inte för mycket, precis som i Ahlenius böcker Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel, lyckas hon hålla det till en lagom dos.

Jag gillade nog denna novellen bäst än så länge och längtar efter den fjärde delen, Sveket, som kommer att komma ut någon gång i augusti. Jag går även och väntar på uppföljaren till Dödligt dubbelspel som förhoppningsvis kommer ut under detta året.

Tack Susanne Ahlenius för att du skriver så bra böcker och noveller som gör att man längtar efter nästa delen direkt efter man läst ut de andra delarna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar