måndag 27 juni 2016

Recension: Utvald

Titel: Utvald
Original titel: Hardwired
Serie: Hacker #1
Författare: Meredith Wild
Förlag: Bookmark förlag
Antal sidor: ca 360s
Källa: Recensionsexemplar från förlaget i utbyte mot ärlig recension (tack så oerhört mycket!)
Genre: Romance, Adult
Utgiven: 2016
Finns att köpa: Adlibris | Bokus 
Betyg: 5 av 5

Om boken:

ERICA Hathaway är nyutexad från universitet. Medan bästa väninnan lämnar stan för att göra karriär, bor hon ensam kvar i studentlyan och kämpar för att få sin online-butik lönsam.

Men Erica är van att klara sig själv. Och när en av de finansiärer hon hittar kräver delägarskap är hon snabb att nobba honom.

Enda problemet är att han är drop-dead snygg och fruktansvärt rik. Innan hon ens hunnit förstå vad som händer har han köpt henne en lägenhet – i sitt eget hus!

UTVALD är en intensivt förförisk berättelse om åtråns kamp mot den egna viljan. Till skillnad från de flesta andra romance-romaner med bondagetema och undergivna kvinnor är Erica orubbligt målmedveten och behåller sin integritet ända till slutet.


Kort om vad jag tyckte om boken:

Detta är en av de bästa romantiska/erotiska böcker jag har läst som innehåller temat bondage. 
Wild har lyckats skriva en bok med ett bra innehåll och karaktärer som är lättare att kunna känna igen utanför den fiktiva världen till skillnad från E.L. James 50 Shades of Grey.

Var man ett fan av till exempel 50 Shades of Grey eller var skeptisk till dem böckerna så tror jag att man kommer gilla denna bok mer.
Här är ingen naiv kvinnlig karaktär eller en manlig karaktär som många kanske har uppfattat som brutal utan här möter vi en stark kvinnlig karaktär som inte ger med sig i första taget eller ger mer vika. 

Personligen så föredrar jag denna boken framför 50 Shades of Grey  och ser fram emot andra delen som kommer ut på svenska först i oktober under namnet Fångad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar